Načini dostave

Dostava na Vašu adresu

Naručenu robu šaljemo OVERSEAS EXPRESS dostavnom službom navašu adresu (dostava je besplatna za sve iznose preko 1.000 kn).

UVJETI DOSTAVE

Dostava je BESPLATNA na sve adrese u Hrvatskoj uključujući otoke za sve narudžbe preko 1.000 kn.

Za svu naručenu robu u manjem iznosu od 1.000 kn bit će Vam nadodani troškovi od 30,00 kn po pošiljci.

Za plaćanje pouzećem se ne zaračunava dodatna provizija.

Za plaćanje pouzećem moguće je naručiti isključivo artikle sa statusom "Dostupno".

Isporuka proizvoda ograničena je na Republiku Hrvatsku i narudžbe ćemo primati isključivo za adrese u Republici Hrvatskoj.

POVRAT ROBE

U koliko niste zadovoljni naručenim proizvodom, imate ga pravo vratiti uz predočenje računa i jamstvenog lista.

Povrat novca u visini vrijednosti proizvoda izvršit ćemo Vam u roku 30 dana od dana primitka proizvoda.

Rok unutar kojeg kupac može vratiti proizvod i dobiti povrat novca iznosi 14 dana od dana primitka proizvoda za koji pri preuzimanju utvrdite da ne odgovara Vašim očekivanjima prema izvršenoj promidžbi.

Proizvod koji vraćate jer ste pri preuzimanju zaključili da ne zadovoljava Vaša očekivanja mora pri povratu biti potpuno neoštećen, bez prljavštine, u nepromijenjenoj količini, te u originalnoj ambalaži. Kupac je dužan obratiti nam se pismenim putem na email adresu info@alati.info.

OŠTEČENI PAKET

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom djelatniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja te o tome odmah obavijestiti ELEKTROMEHANIKU BRATKOVIĆ.

Ukoliko kupac ispostavi da dostavljena roba ne odgovara naručenoj dužan je u roku 48 sati od primitka o tome pismeno obavijestiti ELEKTROMEHANIKU BRATKOVIĆ putem e-pošte na info@alati.info.

Ukoliko se utvrdi da je uistinu isporučena neodgovarajuća ili oštećena roba, ELEKTROMEHANIKA BRATKOVIĆ će u dogovoru s kupcem u najkraćem mogućem roku izvršiti zamjenu naručene robe.

Za povrat robe koja nepravilno funkcionira zbog greške proizvođača važi pravilnik o Jamstvenom roku proizvoda.

ZAMJENA KRIVO NARUČENE ROBE

Kupac ima pravo na zamjenu naručene robe koju je krivo naručio.

Uvjeti za ostvarenje zamjene naručene robe:

Kupac je dužan u najkraćem mogućem roku a najkasnije 24 sata nakon primitka naručene robe, obavijestiti ELEKTROMEHANIKU BRATKOVIĆda želi zamijeniti naručenu robu i to pismeno putem e-pošte na info@alati.info

Roba se može zamijeniti na način da kupac o svom trošku pošalje nazad naručenu robu na adresu ELEKTROMEHANIKA BRATKOVIĆ, FABIJANČIĆEVA 123, 10410 VELIKA GORICA. Kupac treba poslati novu narudžbu za novu robu. Kada ELEKTROMEHANIKA BRATKOVIĆzaprimi novu narudžbu, novu robu će poslati isti dan nakon što zaprimi vraćenu robu.

Neodgovarajući proizvodi, koje kupac vraća na zamjenu, moraju biti neupotrebljavani neoštećeni i u originalnoj ambalaži.

Razlika u cijeni i trošak dostave:

Kupac snosi troškove dostave za povrat robe i za primitak nove robe. Ukoliko nova naručena roba bude skuplja nego roba koja se vraća, tada je kupac dužan uplatiti razliku. Ukoliko nova naručena roba bude jeftinija od robe koja se vraća, tada će ELEKTROMEHANIKA BRATKOVIĆuplatiti razliku na žiro-račun kupca.