Uvjeti korištenja

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno čl. 8 st. 2 Zakona o zaštiti potrošača (Nar. Nov., br. 79/07., 125/07. – isp., 79/09 i 89/09. isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu: ELEKTROMEHANIKA BRATKOVIĆ, FABIJANČIĆEVA 123, 10410 VELIKA GORICA ili na e-mail info@alati.info. Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora. Na prigovoru obavezno navesti ime i prezime, te adresu ili e-mail za dostavu odgovora.

JAMSTVO PRIVATNOSTI

ELEKTROMEHANIKA BRATKOVIĆ obavezuje se čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših kupaca, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26. Svi djelatnici ELEKTROMEHANIKE BRATKOVIĆ ugovorno su obvezni poštivati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Osobni podaci kupaca pohranjeni u informacijskom sustavu ELEKTROMEHANIKE BRATKOVIĆ čuvaju se na sigurnom poslužitelju i dostupni su samo djelatnicima ELEKTROMEHANIKE BRATKOVIĆ kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge kupcima. Uporaba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, te obavješćivanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem Internet trgovine. ELEKTROMEHANIKA BRATKOVIĆ jamči da osobni podaci korisnika Internet trgovine Alati.info neće nikada biti dani na uvid i uporabu trećoj strani, bez prethodne izričite privole korisnika. Od ovoga se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga. Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka te dajete izričitu suglasnost da ELEKTROMEHANIKA BRATKOVIĆ može, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obavještavanja o novim proizvodima i uslugama.

PRAVNE ODREDBE

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi ELEKTROMEHANIKA BRATKOVIĆ, Fabijančićeva 123, 10410 VELIKA GORICA, te služe kao elektroničko prodajno mjesto – Internet trgovina. ELEKTROMEHANIKA BRATKOVIĆ ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. ELEKTROMEHANIKA BRATKOVIĆ se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprječavanje eventualnih zlouporaba. Transakcije plaćanja kreditnim/debitnim karticama obavljaju se preko CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. ELEKTROMEHANIKA BRATKOVIĆ ne može se smatrati odgovornom za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava Internet trgovine ili propusta djelatnika ELEKTROMEHANIKE BRATKOVIĆ. Ulažemo razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta moguće su u manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na internet stranicama. ELEKTROMEHANIKA BRATKOVIĆ se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu varijante rješenja. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. Ukoliko trebate detaljnije informacije kontaktirajte nas na e-mail info@alati.info. U slučaju da naručenog artikla nema na skladištu, kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku, te Vam ponuditi opciju čekanja dolaska artikla, zamjenu za drugi odgovarajući artikl, ili povrat novca u punom iznosu. Zadržavamo pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima. Registracijom na ovim Internet stranicama potvrđujete da ste u cijelosti upoznati sa Uvjetima korištenja internet trgovine Alati.info. te ih u potpunosti prihvaćate.

ELEKTROMEHANIKA BRATKOVIĆ